Reunion – musikk, dans og masse drama

Hei folkens.

I går var det reunion fra Vgs-gjengen fra Ski. 30 musikk dans drama elever ble samlet på Påfulgen. Og det gikk hett for seg. Jeg har ikke drukket ordentlig på 1 halvannet år. Og jeg må si jeg gruet meg litt til den biten. Men det gikk forbausende bra. Jeg drakk Typ to glass rødvin, en drink og et plass musserende. Mer orket ikke Mor. Men for å si det sånn: det holdt i bøtter og spann. I dag er jeg temmelig redusert. Jeg fikk sove ekstra lenge i dag. Det vil si til typ kl 10. Men har prøvd å sove når M sov. Ellers har jeg vært på heftig Detox i dag. Alt dritten skal ut. Får helt noia… Jeg liker å føle meg ren på innsiden om dere skjønner hva jeg mener. Men hei! Jeg hadde det syyyyykt gøy. Det var som å være tilbake på videregående igjen. Gøy å høre hvordan det hatt gått med folk i ettertid. Og det så ut som om alt har gått supert med alle. Det gjør meg glad.

Det ble skikkelig jentetid med min godeste venninne Karro.  Det var som the old days da vi alltid brukte lang tid på å fikse oss. Så endte vi opp med å ta en deilig chillidrink før vi møtte gjengen. Altså det var for hyggelig assa.

img_9636.jpgimg_9637.jpg


img_9632.jpg


Så kom festen og derfra ble det bare kaos. Tapas maten var king kong. Skulle hatt mer av den i dag føler jeg.

Vi så revyen vår. Og ja, det var flaut. Rett og slett. Stakkars foreldrene våre som så denne i fuckings 2 timer. Den var så intern at den nesten ble litt for intern for meg selv. Lol.

Etterpå samlet dansegjengen seg og fremførte Bob Fosse’s Blackbird som vi gjorde en gang i tiden. Ja jeg husket ikke så mye. Jeg fomlet i mørket og var alle andre steder enn de andre. But its all good. Var gøy!

Så ble det ringen! Day no more! Elsket Christoffer Flinderd kvadruppel piruett. For ikke å snakke om Benjamin Helstad sin babyfreeze. Martine Austinat slang på håret og var like fab som alltid.

img_9678.jpgimg_9679.jpg img_9630.jpgimg_9631.jpgimg_9655.jpgimg_9657.jpgimg_9659.jpgimg_9661.jpgimg_9662.jpgimg_9666.jpgimg_9668.jpgimg_9667.jpgimg_9670.jpgimg_9673.jpgimg_9671.jpgimg_9674.jpgimg_9676.jpg

Det var en gøyal kveld da…. håper ikke det blir 10 år til neste gang.

xoxo signature

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *