10 Year Anniversary

I morgen er det 10 års jubileum for 2006 kullet jeg gikk ut med på videregående. Vi snakker musikk dans drama folk. Det er eget folkeslag. Jaaaaa, det er det. Gleder meg vilt til å se gamle kjentfolk. Denne kvelden skal feires i en lekker minimalistisk to-delt gobit fra den nye kolleksjonen til Samsøe & Samsøe. Tenker å kjøre en helt nude look. Mor gleder seg til å kose seg, men har helt angst for å drikke alkohol ettersom det er et halvannet år siden jeg har drukket skikkelig med alkohol. Har ikke tenkt til å drikke noe særlig mye uansett. Da går det gæli for å si det mildt. I tillegg må jeg ha lave sko. Jeg klarer ikke å gå i høye pumps lenger. Those days are gone. Lover å knipse litt bilder fra morgen dagen. Blir det klæint eller blir det konge? We´ll see….

nude makeup nail polishsamsøe samsøe xoxo signature

2 Comments

  1. Det så skikkelig lekkert ut, gleder meg til å se bilder!

    1. ÅÅÅ TAKK KJÆRE<3 Muah!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *