Go Green the French Way

Hei fininger! I dag starter jeg dagen med en heidundranes shopping kavalkade. For de som ikke vet det, så har jeg altså verdens snilleste svigermor. Hun har rett og slett et hjerte av gull. Hun har spurt meg lenge må om vi kunne gå på shopping sammen og oppgradere det gamle serviset mitt. I dag var dagen for så si det mildt. Jeg har siklet lenge på Le Creuset. Og spesielt denne grønnfargen dere ser. Jeg tror ikke det er et service alle kunne rocket. Men hos oss er helt perfekt. Jeg er solgt og i ekstase. Har ikke jeg verdens kuleste svigermor? Alt er i 10 eksemplarer, selv om jeg bare får plass til åtte rundt middagsbordet. Er dette ikke bare lekkert? Dør.
Det jeg elsker med denne serien er at det er keramisk. Så de tåler varme. Alt kan kjøres rett inn i ovnen.

Og det kule er at om man skulle få riper på tallerkenen så påfører man bare er middel og gnikker vekk ripene. GENIALT!

Vi måtte kjøpe alt fra 4 forskjellige butikker for det er utsolgt overalt. Selv hos leverandøren. Men jeg vet at dere kan få tak i serien her.

Jeg er evig takknemmelig!

#inlove

xoxo signature

1 Comment

  1. Go svigermor!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *