Kitchen – mixing materials

Hei fininer! Kjøkkenet begynner å ta form nå. Jeg elsker at man kan mixe med materialer i dag. Før i tiden var det slik at man ofte holdt seg kun til et materiale som gikk igjen. Heldigvis er disse reglene litt forbi kan du si. I dag er det lov å mixe alt. Gull, sølv, tre og svart stål…you name it. Så lenge man gjør det med stil, så kan man komme unna med det meste. Jeg vet at veldig mange har begynt å mixe Tapwell sine messing-kraner med stål-sinker. Jeg synes det er døds kult og det gir et kult preg til kjøkkenet.

Jeg må bare si at jeg er så fornøyd med flisene jeg har valgt til kjøkkenet. Jeg nektet å gå for de tradisjonelle flisene som alle velger, og valgte heller å gå noe noe helt annerledes denne gangen. Vi skal med tiden bytte alle frontene på kjøkkenet og bytte alle håndtak. Dette gleder jeg meg til å vise dere. Men for nå så har vi de standardiserte flatene. Og det funker kjempe bra nå som lillegutt er liten. Da er jeg ikke like redd for dem.

Ellers synes jeg det er gøy å mixe med mønster også. Pynte-håndklet er custum made. Kjøpte stoffet på stoff og stil og så fikk jeg svigermor til å sy det for meg. Hun er superflink til å sy så det er veldig gøy å kunne få hjelp av henne en gang i blant.

DSC09088DSC09090Tapwell kjøkken messing 2Tapwell kjøkken messing 3Tapwell kjøkken messing 4Tapwell kjøkken messing 5Tapwell kjøkken messing 6Tapwell kjøkken messing 7Tapwell kjøkken messing_xoxo signature

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *