Golden Words

Tenkte bare å dele med dere denne deilig notatboken jeg kjøpte i dag. Jeg er så sykt opptatt av små detaljer. Selv en notatbok og gull-penner gjør meg varm i hjertet. Jeg elsker å jobbe. Men jeg synes det er så uinspirerende å skrive ned ting i en kjedelig og vanlig notisbok. Vi lever bare en gang. Hver dag skal være spesiell. Selv på en vanlig dag. Leve under vakre omgivelser gjør godt for sjelen. Også når det bare er snakk små nikk-nækks. Nå skal alle gamle sakser og tilfeldige penner skal ryddes langt vekk.

Du får tak i:

  • Edge Notatbok her.
  • Scissor Brass her.
  • Bullet pen her.
hay egde notisbok, bullet penhay hay edge notis bok, scissor brass, bullet penhay hay edge notis bok, scissor brass, bullet penhay edge notis bok, scissor brass, bullet penhay edge notis bok

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *