Goldmania

Jeg er hekta på gull. Noen ganger tenker jeg at, kan det bli for mye. Men så kommer je alltid tilbake til min konklusjon om at NEI, det kan ikke det. Får nesten ikke nok av gull. Jeg har allerede innredet hele badet i gull, og nå er det kjøkkenet som står for tur.

Lista er lang, men jeg har allerede startet med å gå litt bananas på Ellos.no  Her er noen av tingen jeg skal ha. 

Salat bestikk i messing // Silsett i gull// Gullbestikk // Gull pepperkvern // Visp Visp i gull

Btw, nå er det 50% på en menge varer fra Ellos. Klikk her og så det deilige utvalget!

xoxo signature

2 Comments

  1. Linkene dine virker ikke :/

    Men tusen takk for masse inspo, for vi er også uhelbredlig glad i gull 😉

    1. Hei søta! Takk for at du sa i fra. De skal funke nå

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *