Da har mor blitt lys i håret gitt

Hei fininger! Etter å ha blitt gradevis lyserere og lysere så begynner jeg nå å nærme meg mål. Og det har tatt sin tid. For ca 3 år siden så hardbleket jeg håret mitt, og det angrer jeg livet mitt på. Det ble helt herpa og jeg måtte klippe det hele tiden for å få vekk alle tupper som brakk. Men denne gangen har jeg altså lært. Har bare småbleket det men etter-korrigering  med jevne mellomrom. Håret mitt lever fremdeles og jeg er happy!

Jeg har alltid syntes det har vært så vanskelig med hår, men elsker når det går den rette veien. Tenkte å mulig spare til langt hår igjen, men trives veldig godt med den lengden jeg har nå. Vi får se hvor det hele bærer. Det er jo ganske trendig å ha skulderkort hår om dagen. Men jeg liker alle lengder jeg. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var helt kort også. Hvilken lengde liker du best?

aya romano blogg

2 Comments

  1. Slik lengde som du har nå er jo bare dødslekkert! 🙂 I tillegg kler du fargen godt også 😀 Jeg liker jo egentlig langt hår aller best på meg selv i alle fall. Har spart til det i åresvis, hehe. Måtte klippe av mye for noen år siden på grunn av mye bleking, avfarging osv :/ Hvis jeg skulle hatt kortere hår, ville jeg gått for skulderlangt slik som du, ikke kortere.

    1. Hei Asalia! Tusen takk for hyggelig kompliment. Jeg elsker også langt hår. Har også hatt det i alle år frem til begynnelsen av tjue åra. Og nå er jeg snart 30, så føler den lengden funker fint for meg nå. Vet hva du mener. Om jeg hadde gått kortere så hadde jeg sikkert bare angret… hehe…

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *