For et år tilbake hadde jeg sagt hold kjeft din drittunge!

Hei dere! I går var jeg hos frisøren for å bli litt lysere. Og i denne salongen var det et lite barn. Hun satt på den den fine barnestolen som de fleste barn hadde digget å få sitte i. Men denne lille jenta var dessverre ikke en av dem. Hun hylgråt, mens hun ble klippet. Og ikke sånn trassgråt. Men heller mer sånn jeg-er-livredd-gråt. Faren hennes satt ved siden av og kysset hånden hennes sårt, mens han prøvde å roe henne ned med gode ord. Men ingenting hjalp. Du så redselen i øynene hennes bare ble verre og verre.

Saken er, at om dette hadde vært for et år siden hadde jeg nok mest sannsynlig sett på dette barnet og tenkt overfladisk; “Kan ikke du bare holde kjeft din drittunge!”. Men når jeg så denne jenta i går, så kikket mamma-instinktet inn for fullt. Jeg fikk så vondt av henne, og endte med en aldri så liten klump i halsen. Lille jenta. Stakkar, tenkte jeg.

Er det ikke rart? Hvordan holdninger forandrer seg når man får barn selv?


xoxo signature

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *