Gold Bathroom

Hei fininger! Tenkte å starte dagen med en aldri så liten morsom fun-fact om messing. Visste du at messing desinfiserer seg selv etter 24 timer hvis man ikke tar på det? Derfor det ble brukt som dørhåndtak før i tiden.

Vel når det er sagt, så dør jeg av glede om dagen for hele badet er da oppgradert i Tapwell sitt messing sortement. Jeg har sikla på disse i lang tid nå. Resultatet har blitt så lekkert at jeg nesten dør.

Små endringer gjør stor forskjell

Jeg har gått så utrolig lei krom og er helt gal etter gull dagen. Det gir et eksklusiv følelse. I tillegg er messing tungt og du kjenner at det oser kvalitet. Og vet du, det er faktisk veldig lite som skal til for å piffe opp badet. Nå hadde vi et splitter nytt bad, men vi syntes det var så kjedelig. For alt var standardisert. Men med noen små justeringer, så har plutselig badet blitt mitt nye favvo rom. Jeg føler rett og slett jeg er på hotell hver gang jeg går på do. LOL. Men fra spøk til alvor, messing er tingen. I hvertfall hjemme hos oss.

Høy kran

Jeg er så glad for at vi valgte å gå for høy kran da dette er både stilig, samtidig super praktisk når du har barn. Jeg har sluttet å bruke våtservietter til lillegutten min. Nå kan jeg bare dusje han ren under vasken uten problemer. Pluss han synes dette er veldig gøy da! I tillegg slipper vi nå å bøye oss ned hver gang vi skal skylle munnen etter vi har pusset tenner. Åh som jeg bare elsker denne krana nå. Et annet poeng er at ofte velger folk eksklusive vasker, og så velger de en stusselig liten kran. Høy stor kran gjør seg og løfter helhets-inntrykket på badet. Anbefales virkelig!

Jeg har brukt disse modellene på badet:

EVO 078 Grottesco servantbatteri og takdusjen heter TVM 7200 Edition 2.

tapwell messing bad Aya RomanoTapwell Gull messing dusjTapwell Gull messing kranTapwell Gull messing dusjTapwell Gull messing kranTapwell Gull messing kran dusj xoxo signature

3 Comments

  1. Tusen takk for svar! 🙂 Vi har også nettopp flyttet inn i en leilighet der alt var standard og med fliser etc som alle andre har, så supert tips å sprite opp med messingkraner 😀 Har også en baby på samme alder som din + jeg er i innredningsmodus, så derfor ekstra gøy å følge deg 🙂

    1. Åååå så spennende da Mona! Ja det r kjedelig med standardiserte løsninger. De blir så sterilt liksom. Men så gøy når man kan “farvelegge” hjemmet med sine egene stegnestifter. Tihi<3 Så gøy med lillemini. Har du gutt eller jente? Og btw, så hyggelig at du følger bloggen min, Mona<3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *